30 dagen Niet Lullen Maar Fiksen

We wachten vaak af tot het leven ons zo’n grote uitdaging geeft, waardoor we ineens ‘noodgedwongen’ iets moeten gaan doen of in beweging komen.

 Maar waarom niet nu al de moeite nemen voor jezelf en op een leuke manier waarmaken waar je behoefte aan hebt. Het is prima om groot te dromen. Maar start gewoon klein en simpel. Begin bij de eerste stap die je wilt zetten en je bent al onderweg. Deze 30 dagen Niet Lullen Maar Fiksen geeft je richting, inspiratie en is een enorme boost voor je zelfvertrouwen.

30 dagen: Echt iets voor jou

Vraag: Als gelukt is, wat jij wilt dat lukt. Wat is er dan gelukt?

De afgelopen jaren heb ik met zoveel toffe mensen mogen sparren over hun leven, hun werk, maar ook hun wensen. Gewone hele leuke mensen zoals jij en ik. Drukke professionals. Ouders van jonge gezinnen. Mensen met dromen, wensen en ideeën voor hun eigen leven, die soms even vastlopen of ondergesneeuwd raken door het leven, alle verantwoordelijkheden of de waan van de dag. 

Deze 30 dagen Niet Lullen Maar Fiksen zet je weer aan over jezelf en waar jouw hart ECHT van in de fik gaat! Het is jouw persoonlijke inspiratie-avontuur waarbij je met kleine haalbare stapjes steeds dichter bij jouw doel komen. Het is een leuk & leerzaam programma waar je ECHT iets aan hebt. Of je nu pas begint met ontdekken waar je hart van in de fik gaat of dat je al een stuk verder bent met het realiseren van je ideeën, wensen, dromen of doelen. Dat maakt niet uit. Samen creëren we in 30 dagen een persoonlijke roadmap die je keer op keer kunt blijven gebruiken om aangefikt te blijven over jezelf, je werk en leven.  Hoe je jezelf op scherp kunt zetten en jezelf er aan te herinneren waarvoor je ’s morgens je bed uit stapt. Dit is echt een programma ‘for life’.

Ja, dat wil ik ook!

Michèle’s Niet Lullen Maar Fiksen aanpak

Ik kan me voorstellen, dat je nieuwsgierig bent, wat je van samenwerken met mij kunt verwachten.

Ik ga niet op de stoel van een coach zitten, die vanuit bepaalde theorieën en standaardmodellen werkt. Iedereen is uniek. Dus ik hou jou als mijn ‘standaardmodel’ aan. Haha. Dan gooi ik al mijn trainingen, kennis, talenten en vaardigheden gecombineerd met mijn in de praktijk opgedane levenservaring. Zowel in prive als in werk.

Waar mijn hart ECHT van in de fik gaat, is om die sparringpartner voor jou te zijn, die voor je door het vuur gaat. Daarmee neem ik diverse rollen aan, wat er nodig is op het moment. Ik geef je mijn energie die je in beweging zet. Ik kijk met je mee in de richting waar je graag naartoe zou willen. Ik ben je ‘ass-kicker’ die je een Rotterdamse schop onder je welgevormde derriere durft te verkopen als het nodig is. Diegene die je een eerlijke spiegel voorhoudt als je van je pad af dreigt te gaan. En die cheerleader die je aanmoedigt als je even vastloopt en voor je juicht wanneer lukt, wat je wilt dat lukt. Ik bied je bovendien mijn legendarische welgevormde meedenkkracht en verbind je met liefde aan de mensen in mijn uitgebreide netwerk , zodat je in korte tijd echt verder komt.  Persoonlijk of professioneel.

Naast wekelijks een uurtje online sparren, krijg je iedere dag praktische tips, handige tools of tricks. Ook mag je tussendoor vragen stellen en inspiratie halen via whatsapp. Zo maken we samen een tof persoonlijk inspiratie-actieplan, zodat je binnen deze 30 dagen weer op de koers van jezelf en je eigen leven komt én blijft!

Ja! Ik wil ook in 30 dagen Niet Lullen Maar Fiksen!

Wat zij zeggen 🙂

‘Rust!’ schoot er door mijn hoofd, ‘wat ik echt wil is rust maar dat kan vast niet de bedoeling zijn’. ‘Michèle’s 30 DAGEN gaat toch over actie, de beuk erin! Vroeg ik mij luidop af. En toch is ‘rust’ precies dat wat mij die 30 dagen uiteindelijk heeft gebracht. 

Michèle is een verbinder pur sang.  Met haar warme persoonlijkheid, niet-lullen-maar-fiksen mentaliteit, brede kennis, ruime ervaring en uitgebreide netwerk is ze een zeer waardevolle sparringpartner voor impactmakers.

Heb jij een plan maar kom je er steeds niet toe en betrap je jezelf op uitstelgedrag? Meld je dan aan voor de 30 dagen, hier ga je geen spijt van krijgen!

Michèle’s 30 dagen biedt jou een houvast en geeft je richting.  Dertig dagen lang ben je onderdeel van een leuk inspiratie-avontuur waarin je met kleine haalbare stapjessteeds dichter bij je doel komt. Michele inspireert en houdt je in de gaten.

“Na 2 dure businesscoaches zonder gewenst resultaat, wist ik dat ik maar één ding nodig had: Michèle!” Met haar Rotterdamse Niet Lullen Maar Fiksen mentaliteit durft ze mij een oprechte spiegel voor te houden zodat ik op mijn eigen pad blijf. Michèle gaat niet op de stoel van de coach zitten, maar ze gaat juist naast me staan en kijkt met me mee, waar ik naartoe wil. Dan komt de bevlogen sparringpartner in haar omhoog, die voor me door het vuur gaat. Ze levert haar meedenkkracht, ervaring en groot netwerk met wat ik nodig heb. Verbind me eventueel direct aan de juiste mensen zodat ik heel makkelijk sneller vooruit kom.

“Michèle heb ik leren kennen als een zeer nauw betrokken, down to earth sparringpartner en inspirator. Vanaf onze 1e ontmoeting heeft ze me zo onwijs geholpen op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Onwerkelijk af en toe welke stappen ik heb gezet en hoeveel er in zo’n korte tijd is gebeurd

Michèle is voor mij een grote inspiratie, waarmee ik over alles kan sparren en mij nieuwe inzichten geeft. Daarnaast heeft ze een groot en waardevol netwerk, die ze maar al te graag inzet om de juiste mensen en ideeën aan elkaar te verbinden.

De 30 dagen van Michèle is een leuk & leerzaam programma waar je ECHT iets aan hebt. Of je nu pas begint met ontdekken wat je echt wilt of dat je al een stuk verder bent met het realiseren van je dromen, doel of ideeën, dat maakt niet uit. Je kunt het programma keer op keer herhalen om jezelf op scherp te zetten en jezelf er aan te herinneren waarvoor je ’s morgens je bed uit stapt. Dit is echt een programma ‘for life’.

Door dit 30 dagen avontuur heb ik weer een stukje van mezelf gevonden. Niet dat ik het kwijt was, maar het werd overschaduwddoor veel factoren. Door het volgen van het 30-dagen avontuur van Michele Sparreboom heb ik meer ruimte om me zelf te zijn. Al met al heeft dit een enorme energieboost gegeven en kan ik weer vol zelfvertrouwen en uitdaging lekker mezelf zijn!

Nienke Schuil, Regisseur ruimtelijke ontwikkeling, landschap en natuur at Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland
Ontdek alle succesverhalen van deelnemers

Voordelen van 30 dagen

 • 30 dagen: Kort genoeg om te overzien

 • 30 dagen: Lang genoeg om ECHT een verschil te maken

 • 30 dagen: Focus op jou en waar jij ECHT van aan gaat

 • 30 dagen: Met kleine haalbare stapjes in de goede richting

Yes, ik doe mee!

30 dagen: Speciaal voor jou

Een persoonlijke inspiratie-roadmap voor jouw leukste werk en leven

30 dagen:
Mij aan je zijde als jouw persoonlijke sparring-

partner 

Wekelijks samen een uurtje online sparren over jouw fik, waar je van aan gaat en hoe die fik aan blijft! Ook ver na die 30 dagen!

30 dagen: Creëer jouw persoonlijke inspiratie-roadmap

In 30 kleine haalbare stapjes een wereld van verschil maken voor jezelf met mijn handigste tips, tools & tricks

30 dagen dreamteam:
Mijn tussendoor support per whatsapp

Ja, je moet het wel zelf doen, maar niet alleen! Ik zit in jouw dreamteam.
30 dagen lang krijg je mijn meedenkkracht, inspiratie & netwerk.

30 dagen niet lullen maar fiksen

Bespaar jezelf tijd & frustratie. Ga in 30 dagen voor energie en inspiratie.

30 dagen: Start 2 maart 2021

€ 499,00
 • 4 x uur sparren met Michèle (in overleg en via telefoon/facetime/zoom)
 • 30 dagen leuke korte oefeningen, handige tips & tricks
 • 30 dagen tussendoor meedenkkracht, inspiratie, support en vragen stellen per whatsapp
 • Zakelijk excl. 21% BTW / Particulieren incl. 21% BTW
 • (Betalen in termijnen mogelijk)

Ja, ik wil dat!

  Na je aanmelding neem ik binnen 24 uur contact met je op.