WE LEAD BY EXAMPLE

Je hoeft niet de hele wereld te veranderen, om een wereld van verschil te maken.

Hart In De Fik is een platform dat zoveel mogelijk mensen, bedrijven en organisaties wilt inspireren de transitie van onze maatschappij samen op een waardevolle leuke manier tot een doorslaand succes te maken.

De een is bevlogen over armoede, de ander zijn hart gaan in de fik over inclusieve samenleving, circulariteit, veiligheid, wonen, zorg, onderwijs, sociaal ondernemerschap of duurzaamheid en het klimaat. De grote uitdagingen van onze samen-leving. Deze aanpakkers maken het probleem klein en komen met hele slimme ideeën, positieve acties, innovatieve en creatieve oplossingen. Ze laten zien dat je op je eindbalans 3x winst kunt maken: financieel, maatschappelijk én op het milieu. We laten zien dat een wereld van verschil maken ook heel toegankelijk kan zijn.

Dit doen we door je te inspireren met achtergrondverhalen, talkshows, ‘niet lullen maar fiksen’ experiences en events. Herkenbaar én haalbaar voor iedereen van ‘maatpakken’, ‘naaldhakken’ en ‘trainingspakken’. Doe mee. Samen lossen we grote problemen, klein op!

‘Bedrijven die winst maken
én tegelijkertijd
een positieve impact hebben op de maatschappij,
zijn de winnaars van die nieuwe economie.
 

VOOR, DOOR EN MET ELKAAR GOED INKOPEN:
HET VERMOGEN VAN VERBINDEN

Je kunt als mens, bedrijf en organisatie zo makkelijk en op een hele leuke manier een wereld van verschil maken. Van horeca & catering, koffie of facilitaire diensten, van bezorgservices, je event en locatie tot kantoorartikelen, meubilair en relatiegeschenken. Voor heel veel is inmiddels een alternatieve optie met een goed verhaal.

We snappen dat je graag duurzamer wilt leven of maatschappelijk verantwoord wilt ondernemen, maar ook dat je het waarschijnlijk veel te druk hebt en dit niet jouw core-business is. Dus waar begin je?

Aan boord van dit platform nemen we je mee op een inspiratieavontuur waar je hart van in de fik gaat. Vol achtergrondverhalen, mooie kwalitatieve producten en diensten die onze wereld op een positieve manier beïnvloeden. Doe je mee?

ERKENNING
VAN ‘VREEMDE VOGEL’ TOT VROUW VAN HET JAAR-VERKIEZING

Waren we met Hart In De Fik in het begin nog een beetje een vreemde vogel met ons idee over goed ondernemerschap, de toekomstbestendige samenleving, nieuw leiderschap en transitie van onze maatschappij. In 2018 werd ik met Hart In De Fik genomineerd als Rotterdamse Zakenvrouw van het jaar in de categorie ZZP. Maar nog dierbaarder was de nominatie van Rotterdamse Vrouw van het Jaar in het coronajaar 2021 in de categorie Politiek, Maatschappij & Welzijn.
(fotocredit: Awé Krijger Fotografie)

Ontdek meer op Hart In De Fik

Als je echt iets anders wilt, neem dan Hart In De Fik. Toffe sprekers, locaties en andere zaken om jou, je bedrijf en de wereld écht beter mee te maken.

Marie-José van den Boomgaard, KPN New Business - Liasion Manager Start-Ups

Hart In De Fik is geweldig. Michèle heeft gewone mensen, die buitengewone dingen doen. Die echt een verschil maken in de wereld. Die met name helpen de wereld te ontwikkelen in plaats van roofbouw te plegen erop. Hart In De Fik betekent dingen doen waar je echt voor staat!

drs. Roberto Uding, R&G Global Consultants - Lead Architect

Hart In De Fik laat zien hoe iedereen op zijn eigen manier de wereld probeert te verbeteren. Dat geeft zoveel hoop. Ik heb zoveel momenten kippenvel gehad en gelachen.

Lisenne Delgado, Universiteit van Curacao - Wetenschapsmedewerker

Wat de sprekers van Hart In De Fik uniek maakt, is dat ze zó dichtbij komen. Het zijn geen hele grote verhalen. Maar het zijn wel hele grote verhalen als het gaat over impact maken. Wat deze mensen hebben ervaren, zou jij ook kunnen betekenen voor de maatschappij. De boodschap die ze allemaal verspreiden is, als ik het verschil kan maken, dan kan jij het ook. Ik denk dat we daar een beetje meer van nodig hebben in deze wereld.

Wendy de Jongh, Het Succes - senior eventorganizer

Voor Rabobank moet ik vaak sprekers en locaties boeken. Ik heb Michèle ontmoet en wat zij bereiken wilt met Hart In De Fik heeft mij echt enorm geraakt. Ik vind het fantastisch. Absoluut een gat in de markt.

Marcel Splinter, Transitiemanager

Hart In De Fik is heel erg inspirerend en zorgt voor verbinding. Hoe mooi wil je het hebben!

Bianca Magdalena, Wooncoöperatie Woonbron - Communicatiemanager

    INTERESSE IN GOED INKOPEN? ALS SOCIAL IMPACT MAKELAAR KIJK IK GRAAG MET JE GRAAG MET JE MEE.