Viering van een jubileum. Een boekpresentatie. Een fundraisingevent

Dagvoorzitter + | Ceremoniemeester

Inspiratiesessies

Als tafelgast ontdekte ik de grote kracht van Michèle. Zij heeft de magie waarbij ze het bijzondere verhaal omhoog weet te krijgen achter de gewone mens. Met haar professionaliteit en persoonlijke bevlogenheid presenteert ze deze mensen en hun verhaal letterlijk om de buitenwereld mee te inspireren. Dat is wat zij bewerkstelligt. Ze opent ogen en brengt echt iets teweeg. Hoogleraar Beatrice de Graaf zegt altijd: “We hebben counter encounters in de wereld nodig” Mensen die verhalen en dingen vertellen, die wel goed gaan. Dat laat Michèle zien! Harten gaan in de fik en mensen gaan verder kijken. Door het horen, voelen en beleven van ontstaat er bewondering, verwondering, respect en waardering. Maar bovendien een warm gevoel. “Potverdikkie, de wereld zit gewoon WEL vol met toffe mensen. Dat laat jij zien Michèle!”

Caroline de Jager, Kwartiermaker en Adviseur Stadsontwikkeling

ABC

In mijn werk als projectmanager vergeet ik vaak te kijken naar de resultaten die ik in de tussentijd al wel heb behaald. Successen vieren. Ik wilde met mijn collega’s graag stilstaan bij de dingen die wij als afdeling het afgelopen jaar allemaal hebben bereikt. Daarvoor had ik wel iemand nodig die iets los kon maken bij mijn collega’s, iemand die niet alleen stilstaat bij successen maar die successen ook weet te vieren. Iemand die mij en mijn collega’s de energieboost mee kon geven voor het nieuwe jaar. Dat is gelukt! Michèle Sparreboom heeft onze werkgroep en deze middag op een zeer professionele manier en geheel in Rotterdamse stijl geleid. Daadkracht, inspiratie en energie door een combinatie te maken van persoonlijke verhalen en professionele successen van het afgelopen jaar met als eindresultaat een gezamenlijk gevoel van verbondenheid en trots. Het was een geslaagde en zeer inspirerende middag!

Eunice Boereveen
Projectmanager Stadsontwikkeling

Tijdens de eerste Women Entrepreneurs in de Global Entrepreneurship Week Rotterdam wist Michèle Sparreboom haar publiek en de tafelgasten op een inspirerende manier te boeien, maar bovenal met elkaar te verbinden. Gaaf wanneer er zo’n interactie ontstaat, dat is nou net de kunst die Michèle weet te creëren op een evenement.”  

Ellen ten Broecke-van Putten
INDIGO pr&communicatie – Global Entrepreneurship Week Rotterdam

ABM

Michèle Sparreboom, wat een topper! Ze kan improviseren waar nodig. Zo liet de techniek af en toe te wensen over en onze input vooraf was erg summier. Ze kan perfect inspelen op een gemêleerd publiek, zo waren er o.a. interviews met de burgemeester, maar ook met robuuste havenmedewerkers. Michèle was als presentatrice de kers op de taart op ons feest ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan van ons bedrijf.

Xander Scheffel
General Manager  Schmitt Anchors & Chaincables B.V.

 

Michèle presenteerde onze opening van het eerste zelfredzaamheidslab in Europa door middel van een talkshow. Met haar sprankelende persoonlijkheid, humor en Rotterdamse directheid was ze voor ons de ideale host van de avond. Door het creëren van een intieme huiskamer-sfeer geeft ze iedereen direct een welkom gevoel. Tegelijkertijd zorgt ze voor inhoud en wijsheid door het stellen van de juiste vragen! Puur als dat ze is, gaat Michèle echt voor de kracht van de persoon en zijn/haar verhaal. Met haar bevlogen en oprechte persoonlijkheid verrast ze mensen niet alleen, ze presenteert, representeert, vertaalt en bouwt bruggen, zoals het een echte Rotterdamse betaamt.

Contact opnemen

Voor alle informatie over mogelijkheden kun je met mij direct contact opnemen. De aangeboden presentaties pas ik in overleg graag aan jouw specifieke wensen aan.

Telefoon: 06 27082257
E-mail: info@michelesparreboom.nl
Of neem contact op via de contactpagina