Hoe blijf je enthousiast in een wereld die snel verandert


In een wereld die snel verandert en steeds digitaler wordt, is het  niet makkelijk om aangfikt te blijven. Jouw fik is jouw business. Jouw core-business.

Je hoeft niet de hele wereld te veranderen om een wereld van verschil te maken.  Voor jezelf en de wereld om jou heen. Maar zorg dat jij en je welzijn future-proof zijn.

Het vermogen van verbinden

En creëer
een wereld van verschil
voor jezelf
en de wereld om jou heen.

Presentaties

Platform Hart In De Fik
Zorgt goed voor de toekomst van jouw mensen &
organisatie +  onze wereld

Je hebt een event, een teamsessie, een transitietraject of een bedrijfsuitje. Je zoekt iets speciaals waarmee je een waardevolle impact wilt maken. Goed voor je mensen én voor de maatschappij. Maar hoe vind je dat ? Geen probleem.Zowel binnen als buiten Hart In De Fik bieden we een groot netwerk op dit gebied., die jouwevent duo een doorslaand succes maken.  Heb je een vraag, wil je advies of kun je bak meedenkkracht gebruiken? Ik help graag.

Naar de website van Hart In De Fik

Wil je mij benaderen voor een presentatie of meer informatie?

Dat kan via info@michelesparreboom.nl of  06-27082257 of neem contact op via de contactpagina.

In de media

Happy Customers

Zij vertellen zelf

Michèle Sparreboom, wat een topper! Ze kan improviseren waar nodig. Zo liet de techniek af en toe te wensen over en onze input vooraf was erg summier. Ze kan perfect inspelen op een gemêleerd publiek, zo waren er o.a. interviews met de burgemeester, maar ook met robuuste havenmedewerkers. Michèle was als presentatrice de kers op de taart op ons feest ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan van ons bedrijf.

Xander Scheffel, General Manager

Schmitt Anchor & Chaincables

Meer happy customers

Als gast in de zaal ontdekte ik de grote kracht van Michèle. Zij heeft de magie waarbij ze het bijzondere verhaal omhoog weet te krijgen achter de gewone mens. Met haar professionaliteit en persoonlijke bevlogenheid presenteert ze deze mensen en hun verhaal letterlijk om de buitenwereld mee te inspireren. Dat is wat zij bewerkstelligt. Ze opent ogen en brengt echt iets teweeg. Hoogleraar Beatrice de Graaf zegt altijd: “We hebben counter encounters in de wereld nodig” Mensen die verhalen en dingen vertellen, die wel goed gaan. Dat laat Michèle zien! Harten gaan in de fik en mensen gaan verder kijken. Door het horen, voelen en beleven van ontstaat er bewondering, verwondering, respect en waardering. Maar bovendien een warm gevoel. “Potverdikkie, de wereld zit gewoon WEL vol met toffe mensen. Dat laat jij zien Michèle!

— Caroline de Jager -Eigenaar   3isacrowd | Kwartiermaker Aanpak  Leegstand